Over ons

TEAKHOUTEN TUINMEUBELEN VAN EEN HOGE KWALITEIT VOOR EEN BETAALBARE PRIJS.

Wij hebben een uitgebreid assortiment van prachtige teakhouten tuinmeubelen.

Een kleine opsomming zijn stapelstoelen, blokstoelen, deckchairs, schommelstoelen, vaste tafels, uitschuiftafels, teakhouten standenstoelen, teakhouten stapelstoelen teakhouten tafels, stoelkussens, decoratiematerialen, serveerwagens, loungemeubelen, loungebanken, loungestoelen.

Al deze prachtige teakhouten tuinmeubelen vind u in onze webshop waarin wij de categorieën Tafels, Stoelen, Banken, Kussens , Nieuws en decoratie hebben gevuld met onze teakhouten tuinmeubelen en bij-artikelen.  Binnen ons assortiment “welke wij zelf helemaal hebben ontworpen” vind u een aantal series tuinmeubelen zodat u in uw tuin prachtige combinaties kunt maken van verschillende meubelen met  het zelfde design.

de Farmer serie is onze al jaren goed verkopende en comfortabele serie  waarin u blokstoelen, standenstoelen, banken en ligbedden, Loungestoelen en loungebanken  vind . deze is fantastisch te combineren met SB tafels of onze uitschuiftafels.

Daarnaast hebben wij de elegante Italia serie. Deze strakke, moderne en heerlijk zittende tuinmeubelen staan prachtig in zowel de moderne als de klassieke tuin. Binnen deze serie hebben wij, stapelstoelen horizontaal en verticaal, Vaste Tafels, banken met en zonder armleuningen en onze prachtige lounge meubelen! De stoelen zijn super te combineren met de Italia tafel.

De Dorset serie is een elegante stijlvolle en comfortabele serie. Binnen de Dorset serie vind u de Dorset stapelstoelen, de standenstoelen, deckchairs, ligbedden en de prachtige schommelstoel.

De elegante en super stijlvolle

Anna serie is een vrij nieuwe  elegante stijlvolle en comfortabele serie. Binnen de Anna serie vind u de Anna stapelstoelen, de standenstoelen, deckchairs, banken en de  Anna blokstoelen.

 

DUURZAAMHEID, KWALITEIT EN BETAALBAAR

Dit zijn de sleutelwoorden voor ons bedrijf aan de Ludingaweg 33a in Harlingen. Wij merken dat mensen op zoek zijn naar producten die onderhoudsarm, duurzaam, eerlijk zijn en voor lange tijd meegaan. Aan die oproep geven wij in alle opzichten gehoor, want met de keuze voor teakhout van teaktuinhout.nl hebben we al vele klanten tevreden gesteld.

KWALITEIT

Wij maken gebruik van hout dat voor de volle 100% afkomstig is van Indonesische houtplantages. Voor elke boom die wordt gekapt voor de productie van tuinmeubilair, worden er weer meerdere terug geplant. Op die manier wordt er voldoende houdbaarheid gegeven aan de producten die wij hier in Nederland zo goed mogelijk in de markt proberen te zetten. Het mes snijdt in die zin dus aan twee kanten.

SNELLE SERVICE

Hoewel de nadruk voor ons bedrijf sterk ligt op het bieden van pure kwaliteit, verliest TeakTuinhout.nl de aandacht voor de klant zeker niet uit het oog. Wie zijn keuze heeft gemaakt kan zijn producten, vanuit onze grote voorraad, meestal gelijk meenemen. Dit is wel een prettig gegeven voor mensen die actief bezig zijn om de tuin in opperste staat van gereedheid te brengen. Wie graag een bezoek wil brengen aan onze showroom is van harte welkom.

LEVERINGEN

Wij leveren uw bestellingen door heel Nederland binnen 48 uur. Mits voorradig.
Ook leveren wij buiten Nederland. Engeland, Belgie, Frankrijk Duitsland Luxemburg enz enz.
Voor afleveren waddeneilanden en buitenland informeer op info@teaktuinhout.nl voor de tarieven.

 

OPENINGSTIJDEN

De showroom is geopend van 1 april t/m 31 augustus op  vrijdag en zaterdag.

Op vrijdag van 10:00 – 20:00
Op zaterdag van 10:00–17:00

Buiten deze openingstijden om, is een bezoek op afspraak mogelijk. Het Teaktuinhout team heet u van harte welkom!!