Farmer Ligbed

Farmer Ligbed

Adirondec

Adirondec

Dorset Ligbed spijlen 4 cm

Niet op voorraad
SKU
lbd

Dit is onze Dorset ligbed, sunlounger.  Dit prachtige Ligbed  heeft een fantastische  zitvorm en ligvorm om heerlijk in weg te dromen.

Productkenmerken

  • Afmetingen: 63b x 36h x 200d cm
  • Hoogste kwaliteit teakhout

Gegevens

Dorset Ligbed

Dit is onze Dorset ligbed, sunlounger.  Dit prachtige Ligbed  heeft een fantastische  zitvorm en ligvorm om heerlijk in weg te dromen.
Wilt u nog heerlijk nagenieten van de laatste zonnestralen of wilt u heerlijk van de rust genieten, dan is onze Dorset  Ligbed de oplossing voor u!

Dit ligbed heeft een rugdeel welke in 5 standen versteld kan worden, van helemaal vlak (liggend) naar rechtopstaand om heerlijk te lezen of iets lekkers te drinken.
Zelfs bij de onder en bovenbenen is dit ligbed in hoogte te verstellen waardoor u, in welke positie dan ook, altijd volledige ondersteuning heeft en dus heerlijk kunt ontspannen.

Door deze verstel opties kunt u voor u zelf de meest ontspannen stand kunt instellen.

Onderschuifblad: Dit ligbed is voorzien van een ingebouwd schuifblad welke zowel naar links als rechts uitgeschoven kan worden zodat u aan de door u gewenste zijde een uitschuif tafeltje van 30x30cm heeft
Model: De dorset ligbedden  zijn verkrijgbaar met spijlen van 2 en 4cm breed. Hierdoor kunt u het perfecte design voor uw ligbedden  uitzoeken.
Kussen: Om nog lekkerder te liggen verkopen wij ook op maat gemaakte ligbedkussens, deze vind u bij tabblad overig.
Zithoogte: De Dorset ligbed  is leverbaar in een normale ligbed zithoogte en ligt ongeveer 35cm van de grond.

Dorset serie:

Binnen onze Dorset  serie vind u de:  Dorset deckchair, Dorset verstelbare standenstoel,  Dorset stapelstoel, Dorset schommelstoel en de Dorset Ligbed

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dorset Ligbed spijlen 4 cm